Ocjena teme:
  • 0 Glas (ova)- 0 Prosječno
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
staan ??in een betere positie dan zijn concurrente
#1
De uitbreiding heeft velen verrast. Toen Adidas Jordan Brand, een dochteronderneming van Nike, inhaalde voor de tweede in de verkoop van sportschoenen in de herfst, tweette Powell: "Dit is een prestatie waarvan ik nooit dacht dat ik ze in mijn leven zou zien." Zelfs King zei dat de omvang een beetje onverwacht was. "Ik ben een dromer. Ik had hoge verwachtingen, "zei hij. "[Maar] ik wist niet dat dit allemaal zou gebeuren." [Nike wil dat jij Nike Air Vapormax Donne - en je avatar - haar nieuwe springkussens uitproberen]. Die groei kan gedeeltelijk Nike Air Max 90 Donne worden gekoppeld aan de introductie van de Boost middenzooltechnologie door Adidas in 2013. Ontworpen in samenwerking met het Duitse chemiebedrijf BASF, is Boost squishy schuimdemping die in de schoen is gelaagd om het comfort en de energieoverdracht te vergroten. Boost is sindsdien ge?ntegreerd in de producten van Adidas, van lifestyle tot hardloopschoenen. John Horan, oprichter van Sporting Goods Intelligence, een industrieanalysebureau, noemt de technologie "comfortable as hell". Maar in het begin was de verkoop traag. Sinds 2014 verviervoudigde Adidas zijn aanwezigheid bij Major League Baseball-spelers (ondertekenaar Xander Bogaerts van de Boston Red Sox, onder andere) en zijn NFL-selectie verdubbeld (King zei tweevoudige competitie MVP Aaron Nike Air Force 1 Donne Rodgers van de Green Bay Packers, een oude vriend, vroeg zelfs om zich bij Adidas aan www.thomaspolly.fr/ te sluiten). Op het basketbalveld werd de $ 185 miljoen deal van Adidas met de toenmalige Chicago Bulls-ster Derrick Rose verminderd door de blessure-ellende van de point-guard, maar dat weerhield het bedrijf er niet van om Harden in 2015 weg te lokken van Nike voor $ 200 miljoen. Dit seizoen is Harden de koploper voor NBA MVP. "Adidas-officials blijven relatief stil over het onderwerp. "We betreuren het dat het gebeurde", zei King en merkte op dat het bedrijf een aantal interne aanpassingen heeft doorgevoerd, maar niet veel commentaar kan leveren op het incident.

[We hebben 100 media-leden gevraagd wie de NBA MVP is. Het was niet in de buurt.] "Het is altijd geweldig als je een merk hebt dat je nodig heeft en alles doet wat nodig is om je te krijgen en je op de juiste manier te verkopen," vertelde Harden aan ESPN, net nadat hij Nike Air Huarache Damen de overstap had gemaakt. "Ik heb een stem die kan en zal worden gehoord." Adidas maakt nog meer Nike Air Max 270 Damen inzetten op de entertainmentkant - een regio waarin het doorgaans sterker is geweest. Het bedrijf heeft Pharrell Williams, Kendall Jenner en West toegevoegd, waarvan de deal in 2016 uiteindelijk meer dan $ 1 miljard waard zou kunnen zijn. "Ik denk dat het een van de verstandigste investeringen in de sneakerwereld was", zei Wu over een West-Adidas-relatie die al vruchten afwerpt. "Je kunt Kanye zien als een beetje een Michael Jordan voor Adidas." Het eerste Jordan-achtige moment van West kwam in 2015. Op 9 mei nam hij het podium op tijdens het Wango Tango-concert met volledig witte Energy Boost-sneakers. Voor de voorstelling deden de schoenen het niet zo goed. Na de uitvoering - als foto's van het Westen in de kicks die op het internet Nike Air Max 97 Femme circuleren - is het product uitverkocht. Ongeveer een week later deed hij hetzelfde met de Ultra Adidas ZX Flux Dam Boost-schoen. Terwijl het Kanye-tijdperk van Adidas heeft bijgedragen, heeft het bedrijf ooit een onvoorstelbaar succes gebracht en het laat ook de wispelturigheid van de industrie zien. "Absoluut, ze hadden een businessplan en een marketingstrategie. [Maar het] was ook een hoop geluk, "zei Wu. Verwijzend naar het succes van West's concerten, voegde hij eraan toe: "Daar kun je geen marketingplan voor hebben."

Horan stelde dat Adidas de begunstigde was van een nieuwe fortuin. Dankzij de NBA All-Star Game is februari enorm in de schoenenindustrie. Het is de maand waarin bedrijven hun grootste producten uitbrengen. Het is ook wanneer inkomstenbelastingaangiften binnenkomen, die schoenaankopen stimuleren. Maar eind 2015 heeft de regering de Nike Air Vapormax Mujer Protecting Americans from Tax Hikes Act afgekondigd. Hoewel de wet gericht was op het bestrijden  van belastingfraude, vertraagde hij ook de belastingaangiften van 2016 voor veel gezinnen met lage inkomens. Dat betekende minder geld voor de releases van februari-schoenen, waardoor de verkoop op plaatsen zoals Foot Locker afnam. "De late terugbetalingen verpletterden de hele sector", zei Powell. "Er was geen merk dat daarvan profiteerde." Horan zei echter dat hij gelooft dat Adidas uit het bloedbad is komen te staan ??in een betere positie dan zijn concurrenten. "Toen de belastingcontroles niet kwamen opdagen, begonnen mensen in die markt te zeggen: 'Ik heb Nike niet nodig. Misschien kan ik met de Kanye West [schoen] gaan, '"zei Horan. "Het hele verhaal is op dat moment veranderd." Maar er waren ook uitdagingen. In de herfst werden Jim Adidas Stan Smith Donne Gatto, Adidas directeur van global sports marketing en twee medewerkers gearresteerd omdat Nike Air Presto Womens ze naar verluidt honderdduizenden dollars naar de middelbare school hadden gestuurd. basketbal rekruten om hen te laten ondertekenen met voorkeur universiteiten. De zaak, die is gebaseerd op federale kosten voor draadfraude en nog steeds door de rechtbank loopt, zou Gatto in de gevangenis kunnen belanden.


Skoči:


Korisnika pretražuje ovu temu: 1 Gost(iju)