GETREADY4WORK - Sporazum za registraciju

Iako pokušavamo urediti ili ukloniti bilo kakve poruke koje sadrže neprimjereni, seksualno orijentiran, uvredljiv, mrzilački, klevetnički ili prijeteći materijal koji bi mogao ometati privatnost osobe ili na neki drugi način kršiti bilo koji zakon, nemoguće je pregledati svaku poruku objavljenu na ovom forumu. Iz tog razloga potvrđujete da sve objavljene poruke izražavaju stavove i mišljenja izvornih autora, ne nužno i stavove administratora i moderatora foruma. Stoga ne preuzimamo odgovornost i ne možemo se smatrati odgovornim za bilo koju objavljenu poruku. Ne jamčimo za točnost i potpunost svake poruke.

Registracijom na ovom forumu slažete se da nećete svjesno objavljivati materijal koji je lažan, netočan, uvredljiv, pun mržnje, uznemirujuć, seksualno orijentiran, prijeteći ili nasrtljiv za osobnu privatnost, ili bilo koji drugi materijal koji može povrijediti postojeće zakone.

Nepoštivanje ovih pravila može dovesti do ukidanja računa, suspendiranja računa ili trajne zabrane pristupa ovom forumu. Vaša IP adresa je snimljena uz svaki napisani post na forumu i može se pronaći ako je to potrebno. Slažete se da imamo mogućnost i pravo ukloniti, izmijeniti ili zabraniti bilo koji račun ili poruku u bilo kojem trenutku. Također prihvaćate da su sve informacije koje unesete na ovom forumu pohranjene u bazi podataka, te da su "cookies" pohranjeni na vašem računalu, a za spremanje vaših ulaznih parametara.

Sve informacije koje ste ostavili na ovom forumu neće biti dane na uvid trećoj strani bez vašeg pristanka, iako se osoblje ne može smatrati odgovornim za bilo kakav hakerski napad u kojem su vaši podaci ugroženi.

Nastavljajući s postupkom registracije slažete se s gore navedenim pravilima, kao i s bilo kojim dodatnim pravilima koja odredi administrator.